Study guides

Q: What percent of one day is 60 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 24 hours in one day.There are 60 minutes in one hour, 60 (minutes) x 24 (hours) = 1,440 minutes in one day.There are 60 seconds in one minute, 60 (seconds) x 1,440 (minutes) = 86,400 seconds in one day.

60 minutes is 100% of one hour.

There are 60 x 24 = 1440 minutes in a day. 1440 x 25% = 360 minutes

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 75 percent of one hour is equal to 75/100 x 60 = 45 minutes.

There are 60 minutes in an hour and 24 hours in a day.60 minutes x 24 hours = 1440 minutes in one day24 x 60 = 1440 minutes

0.2% (approximately) A day has 1440 minutes so 3 minutes /1440 minutes = 0.002083333 (aproximately) = 0.208% (approximately) 24 hours/day x 60 minutes/hour = 1440 minutes/day

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 24 minutes is equal to 24/60 x 100 = 40 percent of one hour.

2% of 60 min is 1.2 minutes

1440 minutes. There are 60 minutes in one hour, and there are 24 hours in a day, so 60x24=1440.

To determine this percentage, we first have to figure out how many minutes are in a day. Since we know there are 24 hours in a day, and there are 60 minutes in an hour, we can multiple 24 and 60 to get 1440 minutes in a day. To get a percentage, we can use a proportion. 15/1440 = x/100 Now, we can cross multiply to solve. 1440x = 15(100) 1440x= 1500 x = 1.042 15 minutes is 1.042% of a day.

24 hours in a day and 60 minutes in an hour 60 x 24 = 1440 minutes in a day Therefore the fraction for one minute of a day is 1/1440

15% of 1 hour (60 minutes) = 15% * 60 = 0.15 * 60 = 9 minutes

Well, there are 24 hours in a day, of course. We also know that there are 60 minutes in one hour. So, do some multiplication: 24 x 60 = 1,440 minutes per day.

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 37 minutes is equal to 37/60 x 100 = 61.6 recurring (that is, 61.6666...) percent of one hour.

36 / 60 = 0.6 = 60 %

One day is 24 hours. Each hour is 60 minutes. 24*60 = 1440 minutes in a day 19494 / 1440 = 13.538 days■

there are 24 hours in one day. there are 60 minutes in a whole hour. so 60 minutes times 24 hours would equal 1440 minutes.

24 hours a day. 60 minutes an hour. 60*24=1440 minutes a day. A weekend = 2 days 1440*2 = 2880. There are 2880 minutes in a weekend.

01 or one percent of an hour = 1/100 x 1 hour ( 60 minutes). = 0.6 minutes simply divide 1 hour ( 60 mins ) by 100 to produce the equivalent of one hundredth of the number for 1 percent; this is 0.6 minutes

20%

50 percent.

It is: 41.67% rounded

There are 24 hours in a day and night.There are 60 minutes in one hour.Therefore 24 x 60 = 1440 minutes1440 / 10 = 144 groups of 10 minutes.

One hour contains 60 minutes. One day contains 24 hours. Therefore, one day contains 24 x 60 = 1440 minutes. 35846094 : 1440 = 24893.121 days.

525,600 minutes. There are 24 hours in one day. Multiply that by 60 (60 minutes in one hour). Finally, multiply by 365 (number of days in 2011).

People also asked